Pretraži

Uskoro svadba?! Zorana Mićanović gala proslavom obeležila rođendan, MC Stojan otkrio šta je kupio svojoj devojci, pa zaintrigao sve odgovorom (FOTO/VIDEO)

Showbiz
0
zorana micanovic mc stojan
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica i nova devojka MC Stojana, Zorana Mićanović, proslavila je sinoć svoj 19. rođendan, a najviše pažnje na proslavi privlačio je upravo ovaj novopečeni par.

Pre nepunih mesec dana, Zorana i Stojan su odgovorili na glasine koje su se nedeljama pre toga širile i potvrdili da su uplovili u vezu. To je najpre otkrila Zorana, a potom se i Stojan oglasio na svojim mrežama i za medije.

Njihov odnos podigao je dosta prašine, s obzirom na razliku od 22 godine između njih dvoje. Ipak, oni nisu marili za komentare, te se često i šale na račun ove razlike, a sinoć su još jednom pokazali da ljubav cveta.

Zorana je rođendan obeležila gala proslavom sa gotovo 500 zvanica, a iako je došao među poslednjima, Stojanov dolazak su svi sa nestrpljenjem očekivali. On se pojavio sa velikim buketom, pa objasnio zašto kasni, ali i šta je kupio izabranici.

„Imam jako opravdanje, oprostiće mi, sigurno. Ispeglaću ja to posle sa njom. Dobila je kovertu, pa neka kupi šta želi, jer ona najbolje zna šta želi“, otkrio je pevač.

Zorana je pre toga istakla da najbolji poklon koji Stojan može da joj da, jeste njegova podrška, te je on sada priznao da li joj udeljuje savete kao stariji kolega.

„Da, ja sam prošao već sve to. Savetujem je da bude uporna i vredna. Ponosan sam na nju, baš baš. Zna ona šta radi, a uvek ima moju podršku. Ja sam tu šta god da treba. Dogovaramo se oko pesama, ali kao što sam rekao, ona zna šta radi i to radi jako dobro. Mnogo radi, svaki dan, to psihički ne može da se izdrži, savetujem joj da podigne cenu, a proredi nastupe.“

Slavljenica je izjavila da je spremna za svadbu, te je MC Stojan prokomentarisao navode svoje partnerke:

„Što da ne? Kod mene nema da li sam spreman ili ne, kod mene se sve dešava spontano. Neće biti ništa tajno, biće svadba za 2.000 ljudi, svako po 500 evra, nemoj neko da je došao sa manje! Tri dana će da traje, pa ko preživi, pričaće“, našalio se reper za „Kurir“.

Ubrzo su se društvenim mrežama proširili snimci i slike sa proslave. Zorana je najpre zablistala u crvenoj dugoj haljni, da bi se u toku večeri presvukla u kratku crnu haljinu, a iako se trudila da bude posvećena svim zvanicama, ona se posvetila i svom izabraniku, te su njih dvoje gotovo celo veče bili nerazdvojni.

S obzirom na to da je pozvala mnoge kolege sa estradne scene, gosti su se rado latili mikrofona, a jedan od njih je bio uprao i MC Stojan, koji je za svoju dragu zapevao njegov popularni hit „La Miami“.

@zoranaxlove 🔥❤️ #zoranamicanovic #foryou #zorana #mcstojan ♬ original sound – zoranaxlove💋

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz