Pretraži

USKORO SE VRAĆA NA MALE EKRANE: Slavna voditeljka dala nove pogodnosti zaposlenima nakon brojnih optužbi

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/TheEllenShow

Među pogodnostima su povećanje broja dana za plaćeno odusustvo i liberalna politika za odsustvo. Uz ove beneficije, osoblje će dobiti pet plaćenih slobodnih dana za rođendane, lekarske preglede i porodična pitanja.

Izvor je rekao za ET da je s novim pogodnostima, kao i obraćanjem Elen Dedženeris zaposlenima ove nedelje, moral poboljšan.

Pored toga, izvor kaže da je njen šou, "Ellen's Game of Games", u toku sa probama i trebalo bi da snimi sledeće nedelje uz bezbednosne protokole zbog COVIDA-19.

ET je takođe saznao da osoblje, koje radi emisiju, u ovom trenutku uglavnom radi od kuće, dok će im neki biti potrebni na licu mesta. Kako se premijera 14. septembra bliži i produkcija nastavlja, više će osoblja biti u studiju i podvrgavati se sigurnosnim protokolima.

U ponedeljak, portparol kompanije Warner Bros potvrdio je za ET da su izvršni producenti Ed Glavin i Kevin Leman i ko-izvršni producent Džonatan Norman napustili emisiju, dok je Stiven Bos promovisan kao izvršni producent nakon šest godina rada sa Elen.



Vest je usledila nakon što su uznemirujući navodi o okruženju na radnom mestu doveli do istrage.

Kada su se ljudi ove nedelje vratili na posao, Dedženeris se još jednom izvinila i otvorila svoju dušu pred oko 200 zaposlenih u emisiji u video-razgovoru.

Met Doneli iz Varijety-ja rekao je za ET da se u jednom trenutku voditeljika emisije "slomila" plačući, uzevši "mnogo više odgovornosti" nego što je imala u prošlosti, i primetivši da je "verovala pogrešnim ljudima".

Pored Bosove promocije i tri producenta koji napuštaju Elen, u emisiji će zaposliti osobu za ljudske resurse, tako da „osoblje može ima gde da prijavi bilo kakve nepravilnosti“, podelio je Doneli.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz