Pretraži

Uskoro počinju prijave za drugu sezonu IDJShow-a!

News
0
Photo: Promo

Nakon uspešne prve sezone, kada je u karijere 12 finalista IDJ produkcija uložila milion evra i kada je svako do njih snimio pesme koje su postali pravi hitovi,  otkriveno je da će uskoro biti otvorene prijave za novi krug trke talenata.

Tokom prve sezone, u ovom spektakularnom muzičkom tamičenju, građani su pratili oštru borbu mladih muzičkih nada iz čitave Srbije, ali i zemalja u regionu, a pobedu je odnela Amna Alajbegović, koja je kao nagradu za prvo mesto osvojila IDJ Coin u vrednosti od 105.452 evra!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IDJShow (@idjshow)

Amna je virtuelnu valutu uložila u snimanje novih pesama, te je tako od početka takmičenja objavila tri pesme – "Lagana", "Topi me" i duet sa Nikolijom "Aurora", a nedavno je otkrila da priprema još jednu saradnju sa muškim izvođačem.

U prvoj sezoni voditelji su bili Danica Nikolić i Wajwai, dok su žiri sačinjavali Relja Popović, Teodora Džehverović i Darko Dimitrov.

Podsećamo, koncept prve sezone podrazumevao je da IDJCoach-evi odaberu 24 takmičara koji će imati priliku da zajedno nastupe na velikoj sceni. Od preko 1500 kandidata, koliko ih se prijavilo za audicije, 12 najboljih odabrali su Relja, Teodora i Darko Dimitrov.

Takođe, publika je sve vreme imala mogućnost da glasa za svoje favorite, što je pomoglo u rangiranju njihovih pozicija na IDJ tabeli.

Ako želiš da nam pokažeš svoj talenat i postaneš deo ekipe sa kojom će se aktivno raditi na kreiranju zvezdanog puta, zaprati Idjshow Instagram profil, gde će uskoro biti objavljena sva pravila za prijavu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News