Pretraži

,,USKORO ĆEMO OPET FLEKSATI“: Corona poslao poruku Rasti (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Balkaton Gang

Na društvenim mrežama osvanulo je pregršt poruka podrške uz hešteg FreeRasta, koji su napravili njegovi fanovi. Jedan od reperovih kolega koji je uz Rastu je Corona, koji se oglasio na Instagramu i poslao poruku Rasti.

– Uskoro ćemo opet fleksati kao na ovaj dan prošle godine, brat moj – napisao je on u opisu njihove fotografije, označio Rastu i dodao "uvek uz brata! #FreeRasta".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

USKORO CEMO OPET FLEXATI KAO NA OVAJ DAN PROSLE GODINE BRAT MOI @stefanrasta Uvek uz brata! #freerasta

A post shared by 👑 KDM CORONA (@corona_gethoven) on Oct 18, 2020 at 8:36am PDT


Mnogi Coronini fanovi su bili oduševljeni reperovim potezom na društvenim mrežama.

– Njegova najsnažnija podrška u javnosti. Poštovanje – piše u komentarima.

Podsetimo, popularni rep dvojac Corona i Rimski pružili su javno podršku Rasti u našoj emisiji "IDJHOT", u kojoj su gostovali.

– Nije prijatno dočekati takvu informaciju o bilo kome koga poznaješ, pa tako i o našem bratu Rasti. Stvarno ne bih hteo nikome da se to desi u životu. Brat ima punu našu podršku za sve što mu treba i želim mu da je što pre napolju – rekao je Rimski.

– Sigurno da smo u prvi mah bili zatečeni, s druge strane jako nas je pogodilo to jer je jedan od retkih sa javne scene koga mi smatramo pravim prijateljem. Mislim da će on iz ovoga izaći još jači i stvarno smo uz njega u svakom trenutku. Jedva čekamo da ga vidimo i snimimo nešto što će oduvati, tako da FreeRasta i vidimo se jako brzo napolju – dodao je Corona u "IDJHOT-u", koji se premijerno emituje na Youtube-u ponedeljkom u 12 sati, a na IDJTV-u petkom u 18 sati.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz