Pretraži

„URADIO JE NEKE STVARI KOJE NISU PRISTAJALE OCU MOJE DECE“: Emina Jahović progovorila o razvodu sa Mustafom Sandalom

Showbiz
0
Photo: Yaemina Beauty

Pevačica Emina Jahović je godinama bila u skladnom braku sa turskim pevačem, Mustafom Sandalom, sa kojim je dobila dvojicu sinova, Jamana i Javuza.



Kada se pre nekoliko godina saznalo za njihov razvod, brojna publika je bila iznenađena, s obzirom na to da su njih dvoje važili za jedan od skladnijih parova.

Međutim, njihov razvod je bio u velikom centru pažnje nakon što je pevačica tužila Mustafu zbog neisplaćenih alimentacija, a nisu mogli da se dogovore ni oko podele imovine. Taj proces traje već duže od godinu dana, a nedavno je sama Emina kratko prokomentarisala celu situaciju.

– Ja sam prvi put bila na sudu kada sam se razvodila… I dalje sam na sudu sa svojim bivšim mužem, zato što je uradio neke stvari koje nekako nisu pristajale nekome ko je otac moje dece. I želela sam da ne izgubi tu vrstu odgovornosti, koju je obećao onoga dana kada smo se razvodili.

Za to vreme, Mustafa je oženio lepu Melis, raskošno venčanje je danima bilo glavna tema, a brojni mediji su upitali i Eminu šta misli o svemu tome nakon što je bivšem suprugu čestitala.

– Ja sam samo želela da budem sigurna da izbor koji pravi bude pravi i da to ne bude jednu godinu ovako, a drugu onako, toga se i ja čuvam, jer ne želim da u život moje dece svake godine ili svakih šest meseci ulazi neki drugi čovek – zaključila je ona tada, prenosi Kurir.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz