Pretraži

,,URADILA SAM SVE SA MEROM“: Ina Gardijan otkrila koje plastične operacije je imala (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Jednog od njenih fanova je zanimalo šta je sve radila na sebi kada je reč o izgledu. Ina se osvrnula na društvene mreže i prikaz javnih ličnosti pre i posle.

– U poslednje vreme vidim da je na Instagramu popularno to pre i posle, kako je ko izgledao. Na neki način se javne ličnosti ne mogu da kažem omaložavaju, ali nije okej kada nađete nečiju sliku iz tinejdžerskih dana i upoređujete sada sa slikom nakon 10, 15 godina. Danas i šminka puno toga učini – objasnila je ona.



Pevačica je potom otkrila šta je korigovala na svom telu.

– Ja jesam operisala nos i grudi i to ne krijem zaista. Bilo bi glupo kad bih krila. Mislim da sam uradila sve sa merom. To savetujem svim devojkama. Nemam ništa protiv plastičnih operacija, svi treba da radite na sebi. Fizički izgled jeste bitan, ali samo umereno – rekla je Ina Gardijan.

Pogledajte novo izdanje emisije "One on one" i saznajte kako je pevačica odgovorila na ostala pitanja: "Zašto se povukla iz javnosti i nema je nigde?", "Da li je upoređuju sa Anastasijom Ražnatović?", "Koja joj je omiljena pesma i da li je od neke pesme očekivala da će bolje proći nego što jeste?", "Kako joj je bilo na početku karijere?", "Da li je istina da joj neko finansira karijeru?", "Da li je istina da je bila u vezi sa Milanom Stankovićem?", "Da li bi se bavila Youtube-om, kao Tatjana?" i "Za čiju tuđu pesmu bi volela da je njena?"

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz