Pretraži

UPOZNAVANJE RONALDA I GEORGINE NIJE BILO BAŠ TOLIKO BAJKOVITO? Bivši kolega otkrio pravu istinu o njihovim počecima

Showbiz
0
Foto: Instagram/georginagio

Naime, kao u nekoj bajci uspešni fudbaler je svoju buduću izabranicu upoznao u jednom luksuznom butiku u kom je ona radila kao prodavačica 2016. godine u Madridu.



Međutim jedan od njenih bivših kolega se sada oglasio i izneo drugu verziju priče prema kojoj ovaj susret nije bio toliko bajkovit. Pablo Bone navodi da su on i Georgina radili dva meseca pre njene iznenadne slave, da su se sretali jer je ona bila na ženskom, a on na muškom odeljenju i da se ona i fudbaler nisu uopšte upoznali u butiku.

  • Georgina je tako rekla, ali kad je srela Kristijana, on je ulazio u prodavnicu s prijateljima i sinom. Upravo je izašla kroz vrata. Kad je ušao, svi smo se okrenuli da ga pogledamo jer je on visokopozicionirana osoba, a s ovakvim kupcima imaju posla samo poslovođe – rekao je on za španski dnevni list "Marka".

 

  • Zapravo, ova veza nije započela do nekog vremena kasnije. Tad nisu razgovarali, ali nakon nekoliko sedmica sreli su se na zabavi gde su se malo bolje upoznali.

Podsetimo, Ronaldo i Georgina su zajedno dug niz godina i dok njihova veza intrigira javnost, na društvenim mrežama često možemo videti lepe trenutke ove porodice koju sačinjavaju njih dvoje i petoro dece, od kojih je Ronaldo dobio troje putem veštačke oplodnje dok ih sa Georginom ima dvoje.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz