Pretraži

„UPOZNAO NAS JE PRIJATELJ“: Sanja odgovorila na natpise da je u vezi sa crnogorskim sportistom

Showbiz
0
Photo: Instagram/sanjalilwolf

Naime, prema pisanju pojedinih medija, Vučićeva je navodno u vezi sa crnogorskim manekenom i olimpijcem Boškom Radulovićem.



Oni su se, kako piše Alo, u javnosti prvi put pojavili na modnoj reviji, pa su već tada počele spekulacije da je pevačicino srce osvojio ovaj Crnogorac.

Međutim, Sanja je rešila da se oglasi po ovom pitanju i otkrila u kakvoj je vezi sa Boškom.

  • Boška poznajem preko prijatelja i igrom slučaja smo popričali posle njegove revije. Ovih dana i kad stanem da popričam sa muškom osobom spekuliše se da smo zajedno – rekla je ona i dodala da joj je sada prioritet da se posveti poslu.

Podsećamo, ona je, zajedno sa članicama sastava, nedavno progovrila o raspadu grupa i tada istakla da, iako mnogi nisu verovali u njih, ona i devojke su pokazale da vrede i da za sobom ostavljaju brojne hitove:

– Od samog starta je bilo spekulacija da nećemo dugo trajati. Uspele smo dosta za kratak period. Imamo jednu Evroviziju iza sebe, nekoliko hitova, nastupa koliko – istakla je ona, a potom stala na put spekulacijama da se razilaze jer ona smatra da je bolji vokal od Ivane i Ksenije.

– Ova grupa sadrži članice koje doprinose na određeni način. Ženske grupe se uvek povezuju sa nekim tinejdž razdobljem, mi zaista imamo dosta godina, za neki takav koncept. Ne kažem da je to razlog, ali je možda neko moje unutrašnje opravdanje zašto treba doći do nekog razrešenja – zaključila je Vučićeva.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz