Pretraži

UPOZNALA SAM NOVOG ZETA: Mama Goca ekskluzivno za IDJTV o Teodorinom novom dečku

Showbiz
0
Photo: Instagram/ teodoradzehverovic/ mama.goca.kraljica/ ninocelebic

U pitanju je mladi košarkaš Nino Čelebić, a o Teodorinom priznanju smo pisali OVDE. Ovim povodom smo kontaktirali i Teodorinu majku, a ona je za naš portal otkrila šta misli o Teodorinom novom momku i da li je bila za to da Teodora obelodani ovu vezu  • Dala sam joj odrešene ruke po tom pitanju. Ona ima prava da upravlja svojim životom kako misli da treba i verujem u nju. Jeste da je posle dugo vremena sa ovim dečkom, ali podržavam svaku njenu odluku. Upoznala sam ga, ona ništa ne krije od nas. Dečko je sasvim ok i pristojan, a šta će biti u budućnosti to ćemo da vidimo. 

Goca Džehverović kaže da joj ne smeta to što je i ovaj Teodorin dečko poznata ličnost, jer kako kaže, bitan je karakter.

  • Nema to veze da li poznata ličnost ili nije, bitno je da su se našli. Da odgovraju jedno drugom po karakteru, to je najbitnije.

Gordana ima samo reči hvale za novog zeta, a na pitanje da li joj je lepši on ili Anđelo, Teodorin bivši dečko, je imala veoma zanimljiv odgovor.

  • Ne volim da upoređujem. Opekla sam se kada je bila Zadruga, pa se ne bih upuštala u neko dublje komentarisanje, naljutiće se Teodora, kroz smeh priča mama Goca. Nema veze da li je lepši. Lepota ne mora da bude presudna za ljubav. Kod mene je to tako, a mislim da i ona tako smatra. Bitan je karakter, bitno je ponašanje i da su srodne duše, to je nešto najbitnije – zaključuje mama Džehva. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz