Pretraži

UPOREDILA SE SA BEKVALČEVOM: Tanja Savić progovorila o novom braku

Showbiz
0
Photo: Instagram/tanja_savic_private

Zbog sukoba sa, još uvek svojim mužem, popularna pevačica je u žiži javnosti dug period, a kako se situaciji sa suprugom nazire kraj, a ljubavni život Tanje Savić se polako stabilizuje, sudeći prema nedavnim rečima pevačice njoj ipak cvetaju ruže na ovom polju. 



  • Ja sam žena za ljubav, željna sam toga i mislim da sam sada u nekim zrelim godinama kada znam šta želim i tačno znam šta mi treba, šta bih trpela… I ja sam za to, a sad, brak nije toliko bitan – objasnila je pevačica.

Kako bi potkrepila svoje mišljenje o braku kao instituciji, Tanja je svoju situaciju uporedila sa situacijom Nataše Bekvalac

  • Evo, Nataša Bekvalac je imala tri braka, ima iskustva i mislim da je najbolje kada je čovek sam. Kada možete sami sa sobom da popijete kafu onda je to to. Ne treba vam niko drugi, a sad da ja nekog imam zbog toga što mi je dosadno i samo želim da se zabavljam, mislim da ni to nije potena, jer ako že meni taj neko kvariti sreću, a ja sam srećna sada. Znači ne treba mi niko, ali ako će taj neko samo da me usreći više, e onda je to to – zaključila je Tanja za medije.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz