Pretraži

„Upala sam u zamku i postala ŽRTVA eksploatacije“: Slavna glumica napustila Holivud, pa priznanjem šokirala svet

Showbiz
0
Photo: Instagram/camerondiaz

Jedna od omiljenih glumica Holivuda Kameron Dijaz, pre više od 10 godina odlučila je da „pobegne“ iz Holivuda, a sada je gostujući u jednom podkastu priznala kako danas živi.

Nekada jedna od omiljenih holivudskih glumica prepoznatljiva po svojoj lepoti, talentu za glumu, ali i harizmatičnosti, Kameron Dijaz napravila je veliku pauzu u svojoj karijeri pa se još pre 10 godina povukla iz Holivuda.

Glumica koja se proslavila mnogobrojnih ulogama u poznatim komedijama iznenada je odlučila da joj je dosta života pod reflektorima, i eksploatacije kojoj su žene izložene, pa se posvetila proizvodnji vina i porodičnom životu sa suprugom Bedžijem Madenom sa kojim ima dve ćerke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz)

Ona je sada gostovala u podkastu ‘Rule Breakers’, gde je pričala o svom životu nakon Holivuda, pa priznala da je uradila „pravu stvar.

“Upala sam u holivudsku zamku i postala žrtva svih eksploatacija kojima su žene izložene. Dopustila sam da me tretiraju kao objekat”, rekla je pa dodala:

“Ne moram više da brinem o tome kako izgledam. Izgled mi je doslovno zadnja stvar na pameti, preko dana mi ne pada na pamet. Živim kao životinja, ne kupam se. Imam milion kozmetičkih proizvoda i svi skupljaju prašinu na policama. Možda dva puta mesečno uzmem neku kremu, namažem se i mislim – dobro, valjda je ovo dovoljno, hoće li delovati ako se namažem samo jednom? Jednostavno, trenutno nisam u situaciji da trošim bilo kakvu energiju na izgled”.

Inače, Kameron je nakon duže pauze od glume radila na filmu “Back in Action” sa Džejmijem Foksom, ali on je tokom snimanja završio u bolnici. Kasnije su se vratili na snimanje, a film bi trebalo da izađe do novembra 2024. godine.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz