Pretraži

PRAVA DOMAĆICA: Una Čolić pokazala kako se snalazi u kuhinji, pa objavom iznenadila sve! (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/unacolic

Influenserka Una Ćolić svojom poslednjom objavom na Instagramu iznenadila je sve kada je pokazala da se odlično snalazi u kuhinji.

Kada je u pitanju influenerka Una Čolić, koja je inače i ćerka poznatog pevača Zdravka Čolića, svi smo navikli na slike iz luksuznih restorana sa poznatih lokacija.

Njene fotografije uvek odišu ukusom, elgancijom i na njima se svakako može videti da influenserka imaistančan ukus. Ipak, svojom poslednjom objavom ona je pokazala da je i odlična domaćica i da skupi restorani nisu njen prvi izbor.

Ona je, naime, pokazala da poseduje pravi talenat za kuvanje, pa je zasukala rukave i napravila pitu savijaču. Po svemu sudeći u pitanju su domaće razvijene kore, što mnogim domaćicama zadaje glavobolju, ali ne i njoj.

– U procesu – napisala je ona u opisu fotografije na kojoj se vidi kako priprema pitu.

Una Čolić
Foto: Instagram printscreen/unacolic

Ova objava je iznenadila, ali i oduševila mnoge njen fanove koji po sevmu sudeći nisu ovo očekivali od pozante influenserke.

Podsetimo se, ona je nedavno proslavila svoj 22. rođendan u jednom poznatom restoranu u Italiji, a fotografije sa ovog događaja je podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz