Pretraži

UMESTO SMANJENOG ŽELUCA DOBILA SAM BAJPAS: Indi se oglasila nakon izlaska iz bolnice i otkrila detalje o zdravlju!

Showbiz
0
Photo: Instagram/editaaradinovic

Nakon više od mesec dana, koliko je provela u bolnici jer joj je život bio ugrožen, Indi je puštena na kućno lečenje. Kako je priznala za "Blic" samo jedna stvar je usrećuje.

  • Jedina stvar zbog koje sam srećna jeste što sam izašla iz bolnice posle toliko dugo vremena i što mogu da kažem da mi je zdravlje stabilno – započinje priču pevačica dok odmara u dvorištu porodične kuće.

  • Oporavka kao opravak je u kućnoj nezi. Imam kontrolu za nekoliko dana. Slušam doktore. Pridržavam se svega što su mi rekli i što je potrebno. Vreme će sve ostalo pokazati. Treba vreme da odradi. Nisam sada u nekoj povratničkoj fazi, oporavljam se – poručuje Indi. Na pitanje kako će dalje trajati oporavak i hoće li biti potrebna još neka operacija, kaže:

  • Neće više biti operacija. Van životne opasnosti sam. Bitka je završena. Ostao je ostatak lečenja, koji se svodi na pregleda, zdravu ishrana, određeni način života koji nisam vodila nikada. Oporavak koji sam prošla i šta sam sve preživela ravno je paklu – ističe Indi i dodaje:

  • Nakon svega, ostala sam bez slezine, povređen je pankreas, a do kraja je života ću morati da primam injekcije. Dobila sam bajpas umesto smanjenog želudca. Više nikada neću imati staro zdravlje koje sam imala pre nego što sam otišla na operaciju, sve što se desilo je meni trajno promenilo život. Moj oranizam je oslabljen i pitanje je da li ću uspeti da se vratim na staro stanje – objašnjava pevačica.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz