Pretraži

„UMEM DA BUDEM TEŠKA I NAPORNA“: Mirka nakon skandala progovorila o odnosu sa Vujadinom

Showbiz
0
Photo: Instagram/mirkavasiljevicofficial

Naime, kao što smo već pisali, poznati par pojavio su se zajedno na premijeri jedndog filma, kada je Vujadin napravio skadal scenu i pred svima počeo da viče na svoju izabranicu i to nakon što ga je ona zamolila da izađe sa njom na crveni tepih da ih fotografišu predstavnici medija.– Beži, bre. Idi sama. Ne zanima me to – vikao je Savić na suprugu pred svima.

Nakon toga, Mirka je gostovala u jednoj emisiji, gde je otkrila kakav odnos ima sa partnerom sa kojim ima četvoro dece.

  • Umem ja da budem teška i naporna. Trudim se da osvestim sve te mane i unutrašnju težinu. Kad vidim na licu neke osobe da sam preterala, ja gledam da prikočim. Vujadin ume da mi govori: „A što ja već 13 godina ulazim s tobom u raspravu kad znam da nema kraja? Bolje mi je da kažem: „U redu je“. Onda ja kažem da ću mu dati prostora da i on nešto kaže, jer istina je negde između. Daleko je od toga da sam ja savršena… – otkrila je Mirka, a onda priznala i kako izgledaju jutra u njenom domu:

  • Ne morate da znate kako izgleda jutro u mojoj kući. Ja se derem da ćemo da zakasnimo u školu. Vujadin se buni, kaže: „Mora li svako jutro da nam počne tvojim dranjem?“ – priznala je glumica.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz