Pretraži

UHVAĆENI ZAJEDNO! Adel i Hari Stajls su u vezi?! (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/adele

Stranim medijima je nedavno odjeknula vest da Hari Stajls i Adel, ne samo da su prijatelji, već su i u romantičnoj vezi. Ovakve naslove potvrđuju fotografije sa odmora na koji su zajedno otišli.

——————– Sponsored ——————–

Iako ova vest zvuči šokantno, mnogi se nisu iznenadili i upravo u novoj vezi vide razlog Adeline neverovatno transformacije.

Hari i pevačica su uhvaćeni zajedno na plaži na Karibima, a "Woman’s Day New Zealand" piše da su oni u vezi već neko vreme, te da je njihovo prijateljstvo preraslo u ljubav.



  • Adel ga sad vidi u potpuno novom svetlu, a njihovo prijateljstvo se pretvorilo u ljubav pre nekoliko meseci. Adel je dobila samopouzdanje i ponovo veruje u ljubav nakon što je dotakla dno – navodi tvrdu izvora ovaj magazin. 

Isti izvor kaže i da je Hari Stajls jedini razlog što je Adel odlučila da konačno smrša i povede računa o svom zdravlju. Zapravo, Hari joj je postao trener, pa su sve vreme radili zajedno, što je za nju bila najveća motivacija.

  • Još uvek je rano govoriti o tome, ali ona priznaje sebi da se jako zaljubili. Oni su se složili da ne stavljaju pritisak na sebe i da će opet biti prijatelji ako im veza ne uspe. Za Adel, najveći strah je da zauvek izgubi Harija.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz