Pretraži

UHVAĆENA SA NJIM: Breskvica ima novog dečka! (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/brrrreskvica

Breskvica Voyage su važili za najpopularniji javni par na celom Balkanu, a početkom ove godine, u januaru, naprasno su stavili tačku na svoju ljubav. 

Sam raskid je izazvao lavinu komentara, a najčešći, ali i najglasniji, su bili oni koji su bili ubeđeni da je Breskvica bila ta koja je prevarila Voyage-a. Od Klinca, preko raznih kolega, javnost je osuđivala pevačicu da je bila neverna i da je ona ta koja je kriva što se mladi par razišao.



IDJTV je ranije pisao o Breskvicinom novom dečku OVDE, kada je na TikToku isplivao video gde je Breskvica pozirala zagrljena sa muškom osobom, nepoznatom javnosti, te se tada ova društvena mreža usijala. Međutim, njoj se u tom trenutku nije videlo lice, ali su je fanovi prepoznali po specifičnoj crvenoj kosi i kaiševima koje je ona nosila u tom periodu. Pomenuti momak je na Instagram mreži bio upisan kao ,,munjjamunjja", međutim, njegov nalog ne može da se pronađe na ovoj mreži, što implicira da ga je verovatno ugasio zbog pritiska zajedničkih fanova koje su imali Voyage i Breskvica. 

Sada, takođe na pomenutoj društvenoj mreži TikTok, isplivao je video gde se evidentno vidi par kako se grli i ljubi, a u pitanju su Breskvica i gorepomenuti momak, dok čekaju pljeskavicu ispred jednog lokala. Video je definitivno nakon raskida sa Mihajlom, s obzirom na to da Anđela  na videu ima crvenu kosu. Na zapisu se vidi kako ga pevačica grli i ljubi. 

Koliko su fanovi pogođeni snimkom govore i komentari gde se vidi da ne žele da priznaju da je ovo ona, pa dok jedni govore ,,Ovo nije ona", drugi potvrđuju navodeći njene tetovaže kao dokaz. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz