Pretraži

Uhapšen popularni reper! Privedena i njegova majka, a u optužbe za prevaru i krađe umešan i Džastin Biber

Showbiz
0
Credit: Mike Windle / Getty images / Profimedia

Šon Kingston je uhapšen u Kaliforniji u četvrtak nakon što je njegova kuća na Floridi bila pretresena od strane policije.

Policija okruga San Bernardino potvrdila je za američki portal ET da je Kingston – čije je pravo ime Kisijan Anderson – uhapšen i odveden u pritvor u pustinjskom centru.

Popularni reper navodno je uhapšen „bez incidenta“ zbog „brojnih optužbi za prevaru i krađu“, navodi „People“. Hapšenje je usledilo nekoliko sati nakon što je u kući koju iznajmljuje u okrugu Brauar na Florida izvršena racija i pretres od strane policije.

Obim istrage još uvek nije jasan, ali portparol Službe šerifa okruga Brauard istakao je za ET da je njihov odeljak, detektivi iz okruga Danija Bič, zajedno sa članovima Strateškog istraživačkog odseka i SWAT policijom, izvršio pretres Kingstonovog prebivališta, te da su sproveli izdate naloge za hapšenje.

Pretres je završen hapšenjem Šonove majke, Dženis Tarner, koja je privedena pod optužbama za osam slučajeva prevare i krađe, prema informacijama o hapšenju koje je pružila Služba šerifa okruga Broward.

Nakon pretresa, a nešto pre svog sopstvenog hapšenja, Kingston se obratio svojim fanovima na Instagram storiju kako bi ih uverio da je „dobro“ i da njegovi advokati „sve rešavaju“.

„Ljudi vole negativnu energiju“, napisao je 34-godišnjak. „Ja sam dobro i moja majka takođe! Moji advokati sve rešavaju.“

Pretres je usledio više od dva meseca nakon što je Ver Ver Entertainment tužio Kingstona, tvrdeći da su on i pomenuta kompanija zaključili ugovor 2023. godine za prodaju i instalaciju ogromnog televizora od 232 inča, zajedno sa snažnim zvučnim sistemom, u njegovoj kući na Floridi.

Navodno je Kingston uplatio kompaniji 30.000 dolara kako bi se započela proizvodnja ogromnog televizora. Kompanija tvrdi da je instalirala televizor od 232 inča i zvučni sistem u njegovoj kući u decembru. Po instalaciji, kompanija tvrdi da je preostali saldo bio dužan u potpunosti, ali da do isplate nikada nije došlo.

Prema sudskim dokumentima koje je dobio ET, tvrdi se da je Kingston hvalio svoj odnos sa Džastinom Biberom i, u pokušaju „da navede Ver Ver Entertainment da prihvati mnogo manju akontaciju i kredit prema kupoprodajnoj ceni, a Kingston je obećao kompaniji da će producirati promotivne video snimke svoje korporacije sa gospodinom Biberom.“

Ver Ver Entertainment tvrdi da Kingston „nije imao kontinuirani radni odnos sa gospodinom Biberom, niti da su on i gospodin Biber imali nameru da proizvedu promotivne video snimke za korporacije Ver Ver Entertainment.“

Kompanija tvrdi da je Kingston napravio ove lažne tvrdnje kako bi ih naterao da zahtevaju „što manju akontaciju“.

Ver Ver Entertainment tvrdi da Kingston „nikada nije imao nameru da isplati kompaniju u potpunosti za njen „Colossal TV“ i zvučni sistem.“+

Kompanija tuži Kingstona zbog kršenja ugovora i prevare. Trenutno nije jasno da li je pretres povezan sa tužbom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz