Pretraži

UHAPŠEN MUŠKARAC KOJI JE NAPAO SANDRU AFRIKU: Pevačica otkrila kako se sada oseća (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/sandraafrika

Kako je navela, nepoznati muškarac proganja je već duže vreme, a sada ju je i fizički napao i to tako što joj je, prenose mediji, prišao s leđa dok je u ruci držao nož.

– Čovek koji me proganja više od godinu dana se pojavio ispred mene i pitao me: "Znaš li ti ko sam ja?". Ne znam šta je hteo. Da li da razgovara sa mnom ili šta već… – rekla je pevačica.



Prema njenim rečima, on je pretio i njenim prijateljima, kao i pratiocima na društvenim mrežama.

– Pretio je svima koga je video u mojoj blizini na društvenim mrežama. Sada tek nisam mirna – poručila je Sandra za Blic.

Ta osoba, ističe ona, joj je pretla da će je "zaklati", a juče joj je i prišla u pomenutom lokalu, ali, na sreću, policija je odmah reagovala i muškarac je uhapšen. 

O celoj situaciji rešila je da progovori i na društvenim mrežama, gde je obavestila prijatelje, porodicu, fanove i novinare da je dobro, ali da je pretrpela veliki stres.

Screenshot: Instagram/sandraafrika

Screenshot: Instagram/sandraafrika

 

  • Obraćam vam se uzbog situacije u kojoj sam se našla, gde sam napadnuta od strane čoveka koji me je progonio već duže vreme. Ja sam fizički dobro, nisam povređena, ali sam pod velikim stresom, ne mogu da komuniciram i hvala vam na razumevanju. Bila sam u policiji, dala izjavu i čovek je uhapšen. Hvala svima na podršci – napisala je ona na svom Instagramu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz