Pretraži

„UGROŽENA MI JE BEZBEDNOST“: Mahrina otkrila sve o neprijatnoj situaciji u kojoj se našla (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/mahrinaye

Mahrina je sinoć, kasno uveče šetala sa jednim drugarom kroz tržni centar kada im je prišlo 7,8 momaka koji su krenuli da im dobacuju.Kako je pevačica sama rekla, oni su je prepoznali i iskoristili trenutak da joj upute strašne uvrede.

Ona je ovu priču izabrala da podeli kako bi skrenula pažnju i podigla svest o ponašanju mlađe populacije, naročito nakon tragičnih događaja koji su se desili početkom ovog meseca.

Moram nešto jako važno da vam kažem. Da nije situacija kakva jeste, možda bih ovo smatrala suvišnim i znam da će mnogi da mi pišu da se ne obazirem na ovo, ali ja moram, jer je ugrožena moja bezbednost i večeras sam osetila i strah i tugu u isto vreme – napisala je pevačica.

Foto: Instagram printscreen/mahrinaye

Foto: Instagram printscreen/mahrinaye

Mahrina je potom detaljno opisala ceo događaj, a potom je istakla da je bila potpuno šokirana i uplašena.

S obzirom na to da je bilo praznjikavo i da sam sama sa drugom šetala, 7,8 klinaca su iskoristili trenutak da napadnu i njega i mene. Krenuli su sa prozivkama jer su me prepoznali dok sam prolazila pored njih i pošto nisam htela da ćutim na to, krenula sam da ih snimam, a na narednom storiju ćete da vidite mamine i tatine sinove koji nakon prozivki i strašnih uvreda pokazuju biceps i kažu da ih tagujem. A nakon toga mi kažu "ajde napolje, čekamo vas, pa da rešimo stvari". Da rešimo stvari????? Ja sam šokirana i uplašena maksimalno… A još žalosnije je što će među onima koji ovo vide biti i onih koji ih veličaju jer su pokazali biceps. Užasno ljudi moji, čuvajte se – napisala je Mahrina.

Foto: Instagram printscreen/mahrinaye

Foto: Instagram printscreen/mahrinaye

Ona je na kraju uputila snažnu poruku svima koji prolaze kroz bilo kakav oblik nasilja.

Javio mi se ogroman broj ljudi, ogroman broj maloletne dece koji prolaze kroz baš težak oblik nasilja. Pišite mi poruke šta god da trpite, ja sam tu, čitam sve poruke, ako imate strah, ako se plašite, lično ja ću da kontaktiram nadležne da se tome stane na put.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz