Pretraži

UDOMITE MACU: U subotu počinje osmi beogradski „Mrnjau fest“

Showbiz
0
Photo: Promo

U pitanju je jedinstveni festival posvećen mačkama i onima koji ih vole, a tokom dva dana, 29. i 30. oktobra od 10 do 18 sati, predstaviće se domaće i strane odgajivačnice, koje će izložiti svoje mace šampione.

Mace će se takmičiti za prestižne titule i nagrade, a ljubitelji će moći da se informišu o interesantnim rasama putem prezentacija i direktno od odgajivača, dok su organizovana i posebna predavanjima veterinara, specijalista za ishranu i ponašanje, koje će gostima približiti sve o nezi, ishrani, vaspitanju, mitovima i predrasudama o ovim kućnim ljubimcima.

Jedan od programa na Mrnjau Festu će biti udomljavanje mačaka. Posetioci će imati priliku da izaberu i povedu kući macu svog života – novog čupavog, predljivog i maznog člana porodice. Sve mace su prošle veterinarski pregled, lepo su vaspitane, razigrane i socijalizovane. Njihovi udomitelji dobiće potpuno zdravog i društvenog ljubimca s navikama neophodnim za život u kući ili stanu. 

Mrnjau Fest je otvoren za posetioce. Programi za decu i udomljavanje zdravih i lepih maca su od 11-17h. Ulaznica je 300 dinara za ceo dan. Za decu predškolskog uzrasta ulaz je slobodan!

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz