Pretraži

,,U VEZI SAM“: Edita Aradinović progovorila o svom novom dečku

Showbiz
0
Photo: Instagram/editaaradinovic

Edita Aradinović nedavno je uslikana kako se drži za ruke sa misterioznim muškarcem, a njenom navodnom dečku dodeljeni su razni epiteti. 

Kako bi stala na put lažima koje kruže po portalima i medijima, pevačica se oglasila te istakla sledeće:



– Pre svega nisam planirala ni da pričam o ovome, jer sam u par navrata objasnila medijima da više necu pricati o svom privatnom zivotu. Kao što možete da primetite komunikativna sam i društvena, kako uživo tako i na društvenim mrežama i ne radim ništa što može ugroziti mene i moju okolinu. Moja je samostalna odluka da živim jedan normalan, skladan život, ujedno i turbulentan zbog posla, i nemam vremena za ovakve stvari, ali sada sam primorana da pričam o tome, jer kruže neistine, i time narušavaju mir jedne ili više porodica, što nije uredu. Istina je da sam u vezi, sve ostalo je neistina – rekla je Edita za Hello.

Ona je potvrdila da ima dečka, ali ujedno i demantovala navode koje je istakla sedma sila.
– Postoji, i on nije oženenji političar, on je pre svega doktor, lekar. Da li se on privatno bavi politikom, kako i na koji način to je njegova stvar – otkrila je Aradinovićeva.

Podsećamo, Edita je snimila duet sa Eminom Jahović koji će uskoro ugledati svetlost dana, a koji će se naći na Emininom sledećem albumu. 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz