Pretraži

U SUSRET LETU: Sergej Ćetković publici daruje novu baladu „Ne odlaziš“

Showbiz
0
Photo: Promo/Kristina Ćetković

Nakon istoimene, vodeće numere sa albuma, koju je objavio prošle godine, uz nešto drugačiji muzički i autorski izraz, Sergej se ovog puta predstavlja sa novom ljubavnom baladom „Ne odlaziš“, koja definitivno spada među njegove najlepše pesme, s obzirom na to da se radi o snažnoj, raskošnoj kompoziciji koja nam, kao i uvek kada je ovaj kantautor u pitanju, donosi pravi pop zvuk koji je danas postao retkost na regionalnoj muzičkoj sceni.



Upravo iz tog razloga, Ćetković je odlučio da prednost da pesmi i spot snimi u minimalističkoj, gotovo kamernoj atmosferi, uz mnogo emocija i simbolike, ne želeći da video previše odvuče pažnju od sjajnih stihova, muzike, izuzetne produkcije i aranžmana ove kompozicije, za koju je tekst i muziku radio Sergej, a aranžman Mahir Sarihodžić.

Photo: Promo/Ilija Pejoski

Photo: Promo/Ilija Pejoski

 

  • „Ne odlaziš“ je jedna od mojih najdražih pesama sa albuma „Kofer“, koji ću, posle mnogo odlaganja, objaviti krajem godine. Zato sam i odlučio da je sada pustim u etar i predstavim publici na pragu leta za koje se nadam da će doneti mnogo koncerata i druženja na koje smo toliko dugo čekali – ističe Ćetković i dodaje:
  • Ova pesma je posebna na mnogo načina, i verujem da će se mnogi u njoj pronaći, posebno oni koji su patili zbog ljubavi, a siguran sam da je gotovo svaki čovek imao takvo iskustvo. Ljubav nekada ne odlazi od nas, iako to možda želimo, a šta se desi kada ona beži od zaborava saznaćete u ovoj pesmi.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz