Pretraži

U STILU MOĆNIH RENDŽERA: Džehva zapalila mreže izazovnim fotkama (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/teodoradzehverovic

Možda i najatraktivnija pevačica na našoj muzičkoj sceni često ističe svoju izvajanu figuru, a tako je bilo i ovog puta kada je na društvenim mrežama objavila slike u izazovnom izdanju i tako nadmašila samu sebe.



Teodora je pozirala u kostimu koji je mnoge podsetio na one koji nose moćni rendžeri u istoimenoj američkoj seriji sa superherojima, a Džehvi je po svom ukusu rešila da malo "zabiberi" stvari, te je kostim prilagodila svom stilu.

Tako, ona je imala crni brusthalter sa dubokim izrezom i usečeni donji deo, koji su u prvi plan istakli njene izvajane noge i bujne grudi.

Screenshot: Instagram/teodoradzehverovic

Screenshot: Instagram/teodoradzehverovic

 

Njene fotografije nikog nisu ostavile ravnodušnim, a obožavaoci, posebno pripadnici muškog dela publike, uputili su komplimente na račun njenog izgleda.

Inače, Džehverovićeva je poznata po svom atraktivnom izgledu, pa s vremena na vreme obožavaoce počasti izazovnim fotografijama.

Međutim, zbog svoje privlačnosti se nedavno našla u neprijatnoj situaciji kada je na nastupu primetila da joj je dečko iz publike snimao gaćice, što ju je uvredilo, pa mu je čak i uzela telefon i obrisala snimak.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz