Pretraži

„U SRBIJI ME ISMEJAVAJU“: Didi J progovorila o karijeri i izjavi da je popularnija od Novaka Đokovića

Showbiz
0
Photo: Instagram/didijofficial

Pevačica je u velikoj životnoj ispovesti ispričala da je oduvek želela da bude zvezda, a kako je istakla od samog početka je znala da zaslužuje svetsku slavu.



  • Sa 3-4 godine sam počela da slušam Madonu i Britni Spirs, lepila sam njihove sličice i oblačila sam se kao one, uzimala sam maminu šminku i štikle, pevala sam njihove pesme i maštala da jednog dana budem kao njih dve. Mama mi je uvek govorila da to nije moguće jer sam iz male zemlje i engleski mi nije maternji jezik, ali ja sam nekako verovala u sebi i znala sam da sam rođena da budem svetska zvezda – ispričala je ona.

Didi je popularnost u Srbiji je stekla modnim skandalima, a i sama priznaje da je uvek privlačila pažnju na sebe stajlingom.

  • Nikada nisam imala skandale osim modnih, sećam se da sam se oblačila drugačije samo da bi me mediji primetili, išla sam modnim putem i smatram da to nije bila greška – ispričala je Didi za Nova.rs.

Ona je otkrila da u Americi osim nje znaju i za Novaka Đokovića, te komentarisala izjavu o kojoj su brujale mreže.

  • Ja sam veća zvezda u Americi nego ovde, pojavila sam se na Gremiju, moje slike su svuda, mnogo sam se probila i tek planiram. U Srbiji me ismejavaju, okreću moje izjave, to je moj najveći problem ovde, što ljudi šta god da kažem izvrću i ismejavaju me. Kako neko može da kaže da sam ja popularnija od Đokovića, niti sebe upoređujem sa njim. Ja bih samo volela da se moje izjave prenose kako treba – istakla je Didi.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz