Pretraži

U separeu krimosi u bekstejdžu su ku*ve… Coby objasnio o čemu govori njegova nova pesma „Lukas“ (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/cobi.v

Coby je juče objavio novu pesmu "Lukas" koja se već popela na visoku poziciju na trendingu! Mnogi je na društvenim mrežama nazivaju trap baladom, ali se takođe veliki broj ljudi pitao kome je pesma posvećena.

——————– Sponsored ——————–


– Inače mala trivija o pesmi Lukas. Pesma zapravo ne govori o ljubavi izmedju mene i ženske osobe već o procesu evolucije izmedju moje najveće ljubavi muzike i mene – napisao je Coby na Instagramu i zaintrigirao sve nas da pažljivije poslušamo pesmu.

Coby u pesmi "Lukas" govori o putu umetnika kroz sve faze bavljenje muzikom. A te faze, koliko god izgledale privlačno, često su jedva podnošljive.

Razočaranje, alkohol, nastupi u klubovima i brzi tempo života sastavni su deo ovog posla, što Coby jasno opisuje u tekstu.

"Pijem sam, sedmi dan, mrzim sebe, opet mamuran je*eš novac i ovaj grad  ko da živim nečiji tuđi san."


Coby je u pesmi "Lukas" ispričao da izvođač nije samo usko vezan za muziku i svoje nastupe, kroz sva ta putovanja i turneje sreće se sa raznim ljudima i profilima, a sve to utiče na umetnika.

"Flaša tu je, klub uvek pun je. U separeu krimosi, u bekstejdžu su kurve, od dima ne vidim, od buke te ne čujem  – u tom paklu sebe trujem."

Komentari hvale ređaju se na Jutjubu, a uglavnom se odnose na refren, koji definitivno "vozi" svakoga ko posluša pesmu.

Coby je definitivno bio inspirisan karijerom i razuzdanim stilom života našeg popularnog pevača, Ace Lukasa, što dokazuju stihovi u refrenu.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz