Pretraži

„U PLANU JE SVADBA I TREĆE DETE“: Evo kada će Sofija Milošević i Luka Jović stati na „ludi kamen“

Showbiz
0
Photo: Instagram/sofijamilo

Ona će, zajedno sa njihovim sinovima krenuti na taj put, nakon čega ima velike planove kada je njen ljubavni život u pitanju.

Naime, Luka i Sofija sledeće godine planiraju raskošnu svadbu, a nakon toga i da prošire porodicu. 



  • Deca i ja uskoro idemo u Katar da bodrimo Luku i 'orlove' na Svetskom prvenstvu! On je spremniji nego ikad i jedva čeka da takmičenje počne. Nadam se da će srpska reprezentacija da osvoji trofej ili makar da stigne do završnice Mundijala", rekla je Sofija i dodala : "Ima veliki oslonac u meni i to mu prija. Uopšte nije nervozan pred velika takmičenja, pa nema tremu ni pred Katar. Zaista je divan muž, otac i sportista – istakla je manekenka.

Ona je otkrila i da su ranije želeli da stanu na ludi kamen, ali da su to odložili: 

Photo: Instagram/lukajovic

Photo: Instagram/lukajovic

 

Hteli smo da pravimo svadbu ovog proleća, ali mi je to bilo komplikovano jer sam dojila Teodora. Zato smo je pomerili za proleće sledeće godine – priznala je Miloševićeva i dodala:

Poslednje dve godine sam stalno bila trudna, pa mi treba mala pauza. Kad prođe svadba, onda ćemo da radimo i na trećem detetu. Bilo bi lepo da, posle dva sina, dobijemo i jednu devojčicu. Luka bi voleo da ima četvoro dece sa mnom. Pošto ima sina iz prvog braka, to je petoro. Ja bih da se zaustavimo na troje, ali on mašta o velikoj porodici – zaključila je ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz