Pretraži

„U PET DANA SAM PRIMIO 14 INFUZIJA“: Voyage progovorio o svom zdravstvenom stanju

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Mihajlo Veruović juče je, na svom Instagram profilu napisao da se razboleo, te je zbog toga primoran da otkaže nastupe, ali i da se povuče sa društvenih mreža.

Ipak, nakon što je dobio brojna pitanja fanova o njegovom zdravstvenm stanju, on je danas rešio da objasni o čemu je reč i kako se sada oseća.

Screenshot: Instagram/voyage.mp3

Screenshot: Instagram/voyage.mp3

U pet dana sam primio 14 infuzija i konačno se osećam malo bolje. Još uvek moram da odmaram i ležim, hvala bogu negativan sam na koronu. Izgleda da sam pao od umora – napisoa je Voyage.

Nakon toga, obožavatelji su ga upitali i da li je radi na novim pesmama, kao i da li će u narednom periodu Voyage sarađivati sa internacionalnim izvođačima.

Screenshot: Instagram/voyage.mp3

Screenshot: Instagram/voyage.mp3

 

  • Najava uskoro za pesmu. Najveća imena – odgovorio je mladi pevač, a uz to je ostavio emotikone – zastavice zemalja Italije, Španije, Nemačke, Poljske i Grčke, aludirajući na to da će sa izvođačima ovih zemalja snimati internaconalni duet.

Ono što je fanove još zanimalo je i koliko Voyage zarađuje, na šta je on odgovorio da zaradi 2onoliko da može da pomogne porodici".

Screenshot: Instagram/voyage.mp3

Screenshot: Instagram/voyage.mp3

– Nemam, živim sa roditeljima i dalje. Zaradim tek dovoljno da mogu da pomognem porodici.

Podsećamo, za Voyage-a je definitivno 2021. godina bila za pamćenje, s obzirom na to da je bila vrlo turbulentna kada je ljubavni život u pitanju, ali isto tako je bila vrlo uspešna, jer je svojom muzikom oborio sve rekorde.Kada su u pitanju internacionalne saradnje, Voyage je zajedno sa IDJ produkcijom prethodne godine sarađivao sa reperom Snikom, a koja je definitivno obeležila njegovu karijeru.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz