Pretraži

U NOVU GODINU UŠLA SA NAJLEPŠIM VESTIMA: Trudna ćerka slavnog glumačkog para, novosti saopštila na poseban način! (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/Access Hollywood

Srećne vesti Ajrlend je otkrila uoči dočeka Nove godine, a otac deteta je njen partner, muzičar RAC. Uz fotografiju ultrazvuka, napisali su samo: "Srećna Nova godina", nakon čega su usledili brojni komentari i čestitke.

 

 

Podsećamo, Alek Boldvin ima osmoro dece, a pored ćerke Ajrlend koju je dobio u braku sa koleginicom Kim Bejsinger, glumac je dobio čak sedmoro dece s drugom suprugom, instruktorkom joge, Hilarijom Boldvin.

Holivudske zvezde Alek Boldvin i Kim Bejsinger venčali su se 1993. godine, a 1995. na svet im je stigla ćerka Ajrland Bejsinger Boldvin.

 

 

Razveli su se 2000. godine, a između slavnog para sevale su iskre kad su se upoznali, ali njihova strastvena romansa nije mogla da reši neke razlike.

Strast para, u kombinaciji s njenim ekscentričnim južnjačkim običajima i njegovim severoistočnim temperamentom, doveli su do "divlje vožnje" nakon što se par razišao.

Razvod Aleka Boldvina i Kim Bejsinger nije bio nimalo lak, a njihova borba oko starateljstva bila je brutalna. Boldvin je 2013. svoj razvod od Bejsinger uporedio s Indokineskim ratom.

– Od 2000. do 2006, tokom Dien Bien Phua, moje brakorazvodne parnice… jedva vam mogu reći šta sam radio tih šest godina. Bio je to period koji je bio jako bolan, šest godina sam gledao s litice –  rekao je za The Guardian jednom prilikom.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz