Pretraži

TUŽNA PRIČA VELIKE ZVEZDE: Poznata glumica patila zbog zanemarivanja od strane majke!

Showbiz
0
Photo: Instagram/ jenniferaniston

Glumica Dženifeer Aniston koja je vrhunac svoje slave dostigla ulogom u popularnoj seriji ,,Prijatelji", jedna je od najprepoznatljivijih glumica na svetu. Zbog svoje lepote uvek se nalazi na listi najlepših žena, dok su njene uloge postale kultne.

Međutim, iako sve izgleda sjajno, iza sjaja i glamura, krije se tužna priča o odnosu glumice i njene majke. 

Majka poznate glumice Nensi Dov bavila se glumom i modelingom, čak je i glumila u nekoliko TV serija. U vaspitavanju njene ćerke veliku ulogu je imalo zapravo njeno zanimanje.

Zbog činjenice jer su njenoj majci stalno govorili da mora izgleda lepše i da uvek bude raspoložena, isto to je i ona pokušavala da prenese na Dženifer. 

– Bila je vrlo kritična prema meni. Pošto je bila model, bila je prelepa, zanosna. Ja to nisam bila. Nikad nisam to bila – rekla je Dženifer.

Screenshot: Youtube/OWN

Screenshot: Youtube/OWN

Nakon razvoda roditelja, Dženifer je ostala da živi sa majkom, ali njihov odnos nije bio savršen, tačnije daleko od istog, jer je njena majka Nensi zanemarivala emocije svoje ćerke, što je nju jako povređivalo. 

– Nikad me nije naučila da mogu da vrištim. Jednom sam podigala glas i izdrala se na nju, a ona me pogledala i prasnula u smeh. Smejala mi se jer sam vrištala na nju. I to je bilo kao udarac u stomak – priznala je američka glumica. 

  1. godine Dženiferina mama objavila je svoje memoare, koji su mnogo povredili Dženifer, toliko da je prestala da priča sa njom i da je nije pozvala na venčanje sa Bred Pitom. 

Nakon što se lepa glumica razvela, počela je i da obnavlja odnos sa majkom. 

– Bilo je zaista lepo. Ludo je gde vas odvede život i kako se sve preokrene. Za nas je to bilo pravo vreme i to se dogodilo kada je trebalo da se dogodi. Bili su to mali koraci – rekla je Dženifer. 

Screenshot: YouTube/Jimmy Kimmel Live

Screenshot: YouTube/Jimmy Kimmel Live

Nakon smrti majke 2016. godine, Dženifer sećajući se svoje majke priznala je da je uprkos tome što je bila stroga, ona za nju zapravo želela samo najbolje

Gubitak majke ujedinio je Dženifer sa ocem, TV glumcem Džonom Anistonom, sa kojim nije bila u najboljim odnosima nakon razvoda, jer joj je rastanak roditelja teško pao. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz