Pretraži

TUKLI SE U AVIONU: FBI izneo detalje incidenta Breda i Anđeline zbog kojeg su se razveli

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/ Today

Tada se mnogo spekulisalo o razlogu njihovog rastanka, a verovalo se da su tačku na ljubavni odnos Bred i Anđelina stavli zbog incidenta u avionu kom su prisustvovala njihova deca, kada je između njih došlo do tuče.Slučaj je prijavljen organima vlasti, a nedavno je otkriveno da je glumica pod lažnim imenom "Džejn Do" podigla optužnicu protiv FBI (ime ženske osobe čiji identitet nije otkriven) jer su agenti američke obaveštajne službe odbili da sprovedu do kraja istagu protiv njenog Pita.

Glumica je tražila je objavljivanje dokumenata FBI oslanjanjući se na Zakona o slobodi informacija, a taj zahtev je podnela pre 4 meseca, odnosno u aprilu.

Američki mediji navodno su došli do izveštaja na 53 strane, u kojem je opisano sve šta se dogodilo u avionu.

Nalazi navode da je Bred pretio Anđelini i njihovoj deci na letu iz Francuske za Los Anđeles 14. septembra 2016. godine.

Screenshot: Youtube/TODAY

Screenshot: Youtube/TODAY

 

Pit je navodno rekao supruzi da njihovo dete Medoks "izgleda kao je***o dete iz Kolumbine", što je rezultiralo fzičkim obračunom, te da je holivudski glumac Džolijevu navodno zgrabio i gurnuo na zid, potom je udario u plafon aviona i napravio rupu.

Nakon toga ona je nasrnula na njega, kako bi ga sprečila da fizički napadne dete. Kako se navodi, tada ga je zgrabila za vrat, a on se odgurnuo, pa je glumica pala i povredila leđa i lakat.

Podsetimo, u izveštaju iz 2016. zaključeno je da Bred Pit nije fizički zlostavljao svoju decu. Samo četiri dana kasnije, Anđelina je podela zahtev za razvod braka. Bred i Džolijeva u braku su bili 11 godina, a njihova bitka za decu i danas traje.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz