Pretraži

TUGA U DOMU POP IKONE: Madonin brat preminuo nakon teške borbe 

Showbiz
0
Foto: Printscreen Instagram/Madonna

Kako navode strani mediji, on je godinama živeo na ulicama Mičigena boreći se s alkoholizmom, a u poslednje vreme je živeo kod svoje druge sestre.

Suprug Madonine sestre Melani Čikone muzičar Džo Henri objavio je juče na Instagramu sledeće saopštenje:

– Moj šurak Entoni Džerard Čikone umro je prošle večeri. Poznajem ga od svoje 15. godine, od proleća naših života u Mičigenu je toliko godina prošlo.

Džo Henri je napomenuo da je veoma voleo Entonija kao i da ga je bolje razumeo od svih, više nego što je i sam ponekad želeo da prizna, piše extratv.com. Naglasio je da je Entoni sada sa svojom majkom koja je 1963. u 33. godini izgubila bitku sa rakom.

Entoni se dugo borio s alkoholizmom, što je javno dokumentovano kada je pre više od 10 godina objavljeno da je godinama živio ispod mosta u Mičigenu i da je njegova porodica prestala da mu pomaže.

"Dejli mejl" je 2017. pisao da je Entoni uspešno završio određenu vrstu programa odvikavanja i vratio se kući porodici.

Madonin brat je dolazio u sukob sa zakonom, pa je 2013. zadobio povrede nakon što se opirao hapšenju u javnom toaletu kada je i zabeležena ova fotografija.

Entoni Čikone je javno optuživao sestru Madonu i ostale članove porodice da su ga napustili. Pevačica mu se navodno obraćala na razne načine i platila njegov boravak na rehabilitaciji u Teksasu.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz