Pretraži

TRKA ZA EVROPU POČINJE VEČERAS: Stefan Shy nastupa u prvom polufinalu „Pesme za Evroviziju 2023.“

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Stefan Shy će se predstaviti pesmom "Od jastuka do jastuka", za koju mnogi smatraju da je idealna za njega. Naime, mladog pevača ste upoznali u prvoj sezoni IDJShow-a, gde mu je mentor bio Relja Popović.



On je tokom takmičenja pokazao svoju emotivnu stranu i na taj način pridobio publiku, a kako je jednom prilikom otkrio, oduvek je pratio Evroviziju, te se može pohvaliti odličnim znanjem svih učesnika i pesama od 1956. godine.

Nakon ovog takmičenja, njemu su se otvorila vrata muzičke scene, a sam Stefan ne krije koliko mu je IDJShow značajno iskustvo u životu i karijeri.

– IDJ Show je za mene najbolje iskustvo u životu što se tiče muzike. Tu sam spoznao koliko mogu da postignem kao muzičar i koliko zapravo vredim. Pre toga nisam skoro nikad verovao u sebe. Tamo sam upoznao prijatelje za ceo život, jako dobre ljude, mnogo jake ljude u svetu muzike i mislim da će mi to koristiti u narednom periodu kako se sve više budem bavio tim poslom i kako budem sve više pravio muziku – rekao je on u emisiji Među nama.

Stefan će se boriti zajedno sa još 31 učesnikom i pokušati da odnese pobedu kako bi predstavljao našu zemlju na ovom prestižnom muzičkom takmičenju koje će se održati u Liverpulu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IDJShow (@idjshow)

 

U nastavku poslušajte još jednom pesmu kojom će se Stefan predstaviti i glasajte za njega u prvom polufinalu slanjem sms poruke sa sadžajem 11 na broj 5556.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz