Pretraži

TRISTAN TRAŽI TEST OČINSTVA: Kako je Kloi reagovala na skandal njenog bivšeg dečka?

Showbiz
0
Photo: Instagram/khloekardashian

Ovo je samo jedna od prevara u nizu koje je Tompson priredio poznatoj TV zvezdi, a kako su naveli strani mediji, Kloi je bila uznemirena kada je za to saznala, ali je rešila da na ovu vest ne reaguje, već da se u potpunosti distancira.

Drama koja trenutno prati njenog bivšeg, s kojim je dobila ćerku Tru, uopšte je ne zanima, prenose strani mediji i dodaju da ona ne planira da na bilo koji način u istoj učestvuje.


 

Kloi jeste bila uznemirena kada je saznala da ju je Tristan ponovo varao, ali nju sad zanima samo briga oko Tru. Svakkao biši par se rastao još na proleće – kaže izvor.

Majka budućeg deteta je lični trener Marali Nikols, koja se porodila 6. decembra, a potom je i tužila Tristana jer je on odbio da prizna dete. 

Sa druge strane, Tompson je zatražio da uradi test za utvrđivanje očinstva, jer sumnja da je dete njegovo.

Photo: Instagram/khloekardashian

Photo: Instagram/khloekardashian

 

Prema pisanju medija, Marali je navela da su bebu začeli u martu i da se nada da će se dogovoriti i postati porodica. Prema dokumentima do kojih je ova publikacija došla, Tristan je "najmanje jednom priznao da je imao seks sa ličnim trenerom".

U pravnim dokumentima do kojih su došli novinari, Nikols tvrdi da joj je Tristan ponudio 75 hiljada dolara da ćuti. Navodno je rekao i da se povlači nakon NBA sezone, što će ga učiniti nezaposlenim i, prema njegovim rečima, značiti manji iznos alimentacije za decu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz