Pretraži

POKLONI VREDNI 300.000 DOLARA: Kortni i Trevis Barker iznenadili njegovu decu luksuznim vozilima! (FOTO)

Showbiz
0
trevis barker

Trevis Barker i njegova novopečena supruga Kortni Kardašijan iznenadili su bubnjarevu decu ekstravagatnim poklonima za Božić!

Trevis Barker iz svog drugog braka sa glumicom Šejnom Moakler ima dvoje dece Landona i Alabamu Barker, sa kojima je jako blizak i ima izgrađen odnos pun ljubavi i poštovanja.

Član benda „Blink 182“ često je isticao koliko su deca promenila njegov život i uticala pozitivno, te da mu je uloga oca potpuno promenila pogled na određene stvari u životu. Zato je on ovog Božića odlučio da se zahvali ćerki i sinu na neobičan način i to sa dva identična, skupocena automobila.

On im je, naime, sa sadašnjom suprugom, popularnom rijaliti zvezdom Kortni Kardašijan, za Božić kupio po automobil marke Mercesdes, G klase. 

Landona i Alabamu su u dvorištu porodične kuće sačekala dva crna džipa sa velikim crvenim mašnama, a prema izvorima za jedan ovakav lukuzan automobil neophodno je izdvojiti cifru od oko 140.000 dolara.

alabama barker
Foto: Instagram printscreen/alabamaluellabarker

Alabama je prva na svom Instagram storiju objavila video ovog skupocenog poklona, te smo imali priliku da vidimo da je primopredaja izvršena na božićno jutro, dok je cela porodica Barker bila u istim prazničnim pidžamama.

alabama barker
Foto: Instagram printscreen/alabamaluellabarker

Podsetimo, Alabama je prošle nedelje proslavila svoj osamnaesti rođendan, pa ovo nije jedini ekstravagantni poklon koji je dobila. Ona je od Kortni dobila popularnu torbu marke Hermes i to model Birkin, za koji postoji duga lista čekanja, dok je od Kris Džener dobila dijamantski Kartije sat. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz