Pretraži

„TRESLA SAM SE, NISAM ZNALA DA LI ĆU USPETI“: Nikolija progovorila o nastupu koji je zapalio region, a evo kako je Relja reagovao! 

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/MAC/Music Awards Ceremony

Kako je istakla, za ovaj nastup pripremala se prethodnih 20 dana, ali kako kaže, sve do samog nastupa, nije bila sigurna da će uspeti da izvede ples. 



– Jako sam srećna što sam uspela jer je to definitivno najteža stvar koju sam probala u životu. Iskreno, tresla sam se do pre dva dana da li ću ja to uopšte uspeti, i ponosna sam na sebe što sam uspela, jer nije bilo nimalo lako! – iskreno je priznala Nikolija za domaće medije, a potom otkrila kako je njen suprug reagovao kada je video njen nastup. 

Foto: Youtube printscreen/MAC/Music Awards Ceremony

Foto: Youtube printscreen/MAC/Music Awards Ceremony

 

– Ponosan je. Zna da sam ja veliki radnik i da ono što zacrtam i uradim. Mislim da je imao više poverenja u mene nego ja sama – iskrena je Nikolija. 

Nikolija se potom dotakla novogodišnje noći u kojoj je njen muž Relja Popović pevao na splavu "Fristajler", koji je te večeri potonuo. Na pitanje kako je reagovala kada je čula šta se dogodilo, pevačica je otkrila: 

– Nisam se zabrinula kada je za Novu godinu potonuo splav Fristajler, na kom je Relja nastupao, spavala sam u tom momentu. Kada je došao kući pitala sam ga "ljubavi, kako je bilo?", on je rekao "potonuo je splav". Nisam mu verovala, rekla sam mu da se ne šali sa mnom, on mi kaže "stvarno, potonuo je splav", ali važno je da su svi dobro – istakla je Nikolija.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz