Pretraži

„Trebalo mi je dosta vremena da prebolim“: Sale Tropiko progovorio o razvodu od Jovane Pajić, pa otkrio pravu istinu (VIDEO)

Showbiz
0
Foto: IDJTV

Frontmen popularne grupe „Tropico bend“, Aleksandar Cvetković, progovorio je o razvodu od supruge Jovane Pajić, kao i o novoj ljubavi.

Saleta i Jovanu spojio je posao. Njih dvoje su neko vreme nastupali zajedno, te je ubrzo otpočela i ljubav koju su 2011. godine krunisali brakom. Nakon pune decenije naizgled skladnog odnosa, par je 2021. godine objavio da se razvodi.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nepunih godinu dana pre toga, oni su izjavili da rade na svom odnosu, te da čak posećuju i psihoterapeuta, međutim po svemu sudeći par je ipak odlučio da stavi tačku na svoj brak.

Sada je Sale u najnovijem izdanju emisije „One On One“ progovorio o razvodu, te između ostalog istakao da mu je trebalo mnogo vremena da preboli ovaj odnos.

„Pa znaš šta, vreme uglavnom izleči sve stvari u životu, a meni je trebalo dosta vremena da prebolim“, priznao je pevač iskreno.

Podsetimo, Sale i Jovana imaju dve ćerke, te su nakon razvoda ostali u prijateljskim odnosima i dogovaraju se o svemu, što je frontmen benda nedavno priznao u IDJHot-u.

Sa Jovanom sam u stvarno sjajnom odnosu, mi smo pre svega roditelji dve ćerke i nevezano zbog toga i u vezi sa tim, mi smo stalno u komunikaciji i u toj nekoj roditeljskoj saradnji. U braku smo, a nismo..“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz