Pretraži

,,TREBA DA SE ZOVE „ŽIRI ZVEZDE GRANDA““: Milena Ćeranić oplela po muzičkom takmičenju u kojem je učestvovala (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: IDJTV

S obzirom na to da je na promociji došla sama, na početku razgovora zanimalo nas je da li je emotivno ispunjena.– Da li to uopšte jaču polovinu zanima? Emotivno sam ispunjena skoro uvek, mene teško možete da nađete da nisam emotivno ispunjena, ali to je baš ono momenat od kada se odljubim do zaljubljivanja malo traje – istakla je Milena.

Svoju popularnost stekla je učešćem u jednom muzičkom takmičenju, međutim sada nema reči hvale kada je taj isti šou u pitanju.

– Mislim da su Zvezde Granda sada sve samo ne Zvezde Granda. Mislim da to Zvezde Granda služi sada samo nako neki stari naziv, a ovo je rijaliti. Neka vrsta rijalitija gde učestvuju, ustvari treba da se zove žiri Zvezde Granda. Akcenat nije na Zvezdama Granda, to je moje mišljenje i imam pravo na njega, to mi niko ne može oduzeti. Mislim da je besmisleno sve što se tiče kandidata sada – dodala je ona.

A šta nam je još otkrila kada je njena karijera u pitanju, i kada publika može da očekuje njenu novu pesmu, možete pogledati u novom izdanju emisije IDJHOT.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz