Pretraži

„TREBA DA IH BUDE SRAMOTA“: Najbolje drugarice Bele Hadid smuvale njene bivše momke, fanovi ih urnisali komentarima

Showbiz
0

Jedna od najpoznatijih svetskih supermodela Bela Hadid ovog leta raskinula je svoju dvogodišnju vezu sa umetničkim direktorom Markom Kalmanom.

Ona je u vezu sa Markom stupila nakon turbulentnog odnosa sa pevačem The Weeknd-om, a nakon raskida mnogi su komentarisali da supermodel nema sreće kada se radi o ljubavi, ali čini se da nema sreće ni kada se radi o odabiru prijatelja.

Naime, Bela je dugi niz godina bila bliska sa bliznakinjama Simi i Hejz Kadrom, a po svemu sudeći one osim istog, palestinskog, porekla dele i isti ukus za momke.

Naime, početkom 2022. godine javnost je bila šokirana kada su fotografije, na kojima se popularni pevač The Weeknd i Simi Kadra ljube, isplivale. Mnogi su tada osudili Simi s obzirom na to da ja važila za jednu od najboljih drugarica Hadidove, a poznato je da je pevač bio Belina najveća ljubav.

Sada, čini se da je i njena sestra bliznakinja Hejz krenula Siminim stopama. U ponedeljak, neko je američkim medijima dojavio da je Hejz viđena u društvu Marka Kalmana, takođe Belinog bivšeg. Njih dvoje su viđeni sa još dve devojke kako uživaju u ručku. Potom su u javnost izašle i fotografije sa pomenutog ručka.

Nakon ove vesti, na društvenim mrežama je nastao haos, a većina je komentarima urnisala dve sestre. „One su bliznakinje i imaju isti tip, a njih tip je bivši od najbolje drugarice“, „Treba da ih je sramota“, „Ovo postaje previše čudno. Da sam Bela, umrla bih od smeha. Naročito zato što su svi oni bili prijatelji“, bili samo neki od komentara ispod ove vesti.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz