Pretraži

,,TRAŽIM PRAVDU“: Emina na sudu sa Mustafom zbog neisplaćene alimentacije

Showbiz
0
Photo: Instagram/yaemina

Posle razvoda Emina i Mustafa su ostali u dobrim odnosima zbog naslednika, čak su išli i zajedno na putovanja kao porodica. Međutim, pevačica je iznenadila sve kada je za jedan turski list izjavila da Sandal nije dve godine platio alimentaciju za decu i da je morala da pravdu potraži na sudu.

  • Ne govorim o osobi čija finansijska situacija nije dobra i koja je nevolji. Sve u životu je za nas ljude. Ako jednog dana njegova finansijska situacija bude loša, radiću i za njega. Ali znam da nije. Postoji pravda kada su materinstvo i očinstvo u pitanju, kao i u svim pitanjima u životu. Cela moja borba nije samo za mene, već za to da ova razmera pravde deluje u korist svih žena u ovoj situaciji – rekla je ona u intervjuu za turski medij "Posta".

Za razliku od Emine, Mustafa nije želeo da komentariše njihov odnos i brigu o deci.

  • Šta god da kažem, mogli biste pogrešno da shvatite. Zato mi oprostite. Ipak, ono što želim da istaknem je činjenica da je Emina majka moje dece i ja je izuzetno poštujem. Što se sinova tiče, uvek sam tu za njih. Vodim ih u školu kajt surfinga, igramo razne igre… Provodimo kvalitetno vreme zajedno. Sve je kako treba da bude – rekao je nedavno turski pevač za tamošnje medije na temu suđenja sa Eminom i dodao:


  • Kao što sam rekao, ona je majka moje dece. Ne očekujte da ću reći bilo šta što bi moglo da uvredi nju ili naše sinove.

On je takođe priznao da mu ne smeta što Jaman i Javuz najveći deo vremena sa Jahovićevom.

– Nemamo problem sa tim, lako smo se dogovorili. Oboje činimo sve što je potrebno da naša deca budu srećna. Viđamo se vrlo često – objasnio je pevač.

Podsetimo, Emina i Mustafa razveli su se pre tri godine, a pevačica je nedavno odlučila da obelodani da joj bivši muž duguje veliku sumu novca, budući da nije redovno izmirivao svoje obaveze nakon razvoda. Međutim, ako je verovati najnovijim vestima iz Istanbula, Mustafa nije gubio vreme, već je popularnoj pevačici, s kojom ima sinove Jamana i Javuza, uzvratio istom merom, tužbom. U papirima koje je poznati muzičar dostavio sudiji stoji, kako se navodi, da Emina zapostavlja decu i da zbog toga želi da joj oduzme starateljstvo.

Prema Mustafinim rečima, Emina više vremena posvećuje svojoj kozmetičkoj liniji i putovanjima, nego sinovima, pa o njima umesto majke brinu dadilje, međutim pevačica se povodom ovih navoda još uvek nije oglašavala.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz