Pretraži

TRANSFORMACIJA: Selena Gomez iznenadila novim izgledom (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/selenagomez

Selena, koja je prepozatljiva po svojoj smeđoj kosi, u poslednje vreme je često menjala imidž, kada je frizura u pitanju.

Pre nekoliko meseci pevačica se ofarbala u plavo, ali ubrzo se vratila u smeđu boju, a sada je ponovo odlučila da iznenadi svoje fanove na društvenoj mreži Instagram, gde im je pokazala njenu novu frizuru.Naime, Selena je skratila kosu i ošišala šiške, što je njene pratioce oduševilo i svi su imali pozitivne komentare. 

  • "Nova era dolazi", "Kraljica lepote", "Omiljena devojka ikada" – su samo neki u nizu komentara koje su fanovi ostavljali pevačici ispod slike. 
Screenshot: Instagram/selenagomez

Screenshot: Instagram/selenagomez

 

Pevačica ima nisko čelo, a veruje se da tim ljudima često se govori da im šiške ne stoje. Ipak, ovim odabirom frizure pevačica je opovrgnula ovakvo razmišljanje i pokazala da šiške mnogima mogu lepo da pristaju.

Podsećamo da je nedavno Selena na dodeli SAG nagrada izašla bosa na binu. Ona je, dok je hodala crvenim tepihom, u jednom trenutku proklizala, pala na kolena i jedna potpetica joj se potpuno otkinula. Na pevačicinu žalost, to je bio razlog zbog čega nije izašla na binu u štiklama. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz