Pretraži

TOME NIJE PRIDAVALA ZNAČAJ U MLADOSTI: Dženifer Aniston otkrila šta je najzaslužnije za njen savršen izgled

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/BBC

Poznata glumica Dženifer Aniston je često tema portala kada je nega i mladalački izgled u pitanju, a kako je i sama isticala, u mladosti nije toliko vodila računa o tome.



Ona se čak deset godina borila sa nesanicom koja joj je zadavala brojne probleme, upravo tada je shvatila kolika je vrednost kvalitetnog sna i kakva je greška kada spavamo samo  nekoliko sati.

– Spavanje je izvanredno, iako sam ga uzimala zdravo za gotovo kad sam bila mlada. Tada živiš u uverenju da možeš preživeti s tri do pet sati sna i da se nakon toga možeš osećati odlično, no odjednom se ne osećaš više sjajno i tvoja izvedba više nije na nivou na kakvom bi trebala biti – rekla je ona za strane medije.

Strogi režim kada je spavanje u pitanju joj pomaže da se opusti nakon dugog snimanja, a pre spavanja obavezno meditira, a na stopala maže eterično ulje lavande, a televizor i telefon isključuje sat vremena pre spavanja.

Osim što dan završava meditacijom, ona ga tako i počinje, a jedna od nezaobilaznih rutina joj je i ispijanje velike količine vode.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz