Pretraži

Dok Tom Kruz šeta sa novom devojkom, njen bivši mu šalje jasnu poruku: „Drži oči, ali i novčanik širom OTVORENE“

Showbiz
0
Foto: IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nedavno nas je sve iznenadila vest da svetski poznati glumac Tom Kruz ima novu, 25 godina mlađu devojku, a sada mu je njen bivši muž uputio poruku upozorenja.

Poznati glumac Tom Kruz odnedavno je u vezi sa ruskom bogatašicom Elsinom Kerovom, ćerkom istaknutog poslanika u Rusiji i bivšom suprugom oligarha Dmitrija Cetkova. Ovo je njegova prva romansa nakon 15 godina samoće – od kada razveo se od svoje treće supruge Kejti Holms on nije romantično povezivan ni sa kim.

Iako je na početku sve bilo samo na pretpostavkama, oni su sve češće počeli u javnotsi da se pojavljuju zajedno, a izvori bliski njima potvrdili su ove navode.

– Dobro je poznato u Elsinim krugovima da su ona i Tom Kruz sada u vezi – istakao je izvor za „Daily Mail“, pa dodao:

Poslednjih nekoliko nedelja jako su se zbližili, ali vode računa da ih niko ne fotografiše zajedno, jer žele da sačuvaju svoju privatnost. Tom je prespavao u Elsinom stanu. Uživaju u zajedničkom druženju i uprkos bogatstvu koje imaju, rade iste stvari koje rade i obični parovi.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elsina Khayrova (@elsina_k)

Osim ovih navoda, čini se da ni oni sami ne pokuašvaju više da sakriju svoju vezu. Par je zajedno prisustvovao gala večeri u znak podrške humanitarnoj organizaciji Air Ambulance Charity iz Londona, gde je princ Vilijam bio počasni gost.

Na sam događaj oni su došli odvojeno, ali su se ipak odlučili za zajedničku šetnju Hajd Parkom.

Pre Elsine Tom je čak tri puta bio u braku, a i ona je od ranije poznata medijima upravo po svojoj prethodnoj vezi. Naime, ona je bila udata za ruskog tajkuna Dmitrija Cetkova. Njihov razvod je prošao burno, i ispratili su ga svi mediji, a sve zbog velikog bogatstva oko kog su se sporili  – vile vredne 22 miliona funti u Sariju i kuće u Londonu od 18 miliona funti. Dmitrije tvri da ga je razvod koštao čak 150 miliona dolara.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elsina Khayrova (@elsina_k)

Nakon vesti o Elisionoj vezi sa Kruzom, on je glumcu uputio upozorenje:

– Bez obzira s kim je ona, s Tomom Kurzom ili bilo kim drugim, ta bi osoba trebalo da bude svesna da ona voli fine stvari i da ima skup i luksuzan ukus. Tom bi trebalo da drži oči širom otvorene, ali i novčanik. Kad vidi milion, pojede ga – poručio je on pa dodao:

Srećan sam zbog nje, želim joj sve najbolje.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz