Pretraži

„TOLIKO STE STRAŠNI I BEZOSEĆAJNI“: Marija Šerifović brutalno iskritikovala novinare zbog lažnih natpisa

Showbiz
0
Printscreen:Instagram/serifovic

Marija nije mogla da prećuti neistine o navodima da je sa svojom novom devojkom u Pragu, pa je rekla sledeće:

 – Toliko ste strašni! Toliko ste bezosećajni! Beskrupolozni, do te mere da vam ništa nije sveto – napisala je pevačica na storiju, odakle se moglo uočiti da je Šerifovićeva vrlo besna.



Ona ističe da je zahvalna svojim pratiocima i podršci koja veruje njoj, a ne medijima i da nije u redu da se iznose u javnost neproverene informacije.

 – Srećom, veći je broj ljudi, koji veruje meni, a ne vama! I na tome Bože hvala ti – iskreno je konstatovala ona.

Pevačica je rekla da su na famoznoj slici, za koju se spekuliše da prikazuje Marijinu ljubavnu romansu, ona i njena kuma.

 – Osoba na slici je moja kuma! I posle me pitate zašto nisam raspoložena za saradnju – evo zašto. Nadam se da ćete i vi to zapamtiti, jer ja sigurno hoću  prokomentarisala je Marija.

Screenshot: Instagram/serifovic

Screenshot: Instagram/serifovic

Podsećamo, publika je nedavno bila zainteresovana za mišljenje Šerifovićeve povodom raspada grupe "Hurricane". Kako je rekla, znala je pre svih da će se to desiti.

– Ispratila sam sve, znam za to. Znam o čemu je reč, ali sam znala za to i pre nego što je postala javna vest. Devojke i menadžment su imali fantastičnu saradnju koliko već godina, a brend će ostati da postoji – istakla je pop pevačica.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz