Pretraži

„TO TAKMIČENJE VIŠE NIJE FER“: Konstrakta nezadovoljna ishodom Evrovizije

Showbiz
0
Photo: Instagram/konstrakta

Lorin je predstavljala Švedsku po drugi put, a mnogi smatraju da je pobedu odnela zahvaljujući stručnom žiriju, dok je favorit publike bio predstavnik Finske, Karija.Zbog ovoga je čak pokrenuta i peticija da se stručni žiri isključi iz takmičenja, a da se pobednik proglašava na osnovu glasova publike.

Povodom toga se oglasila i naša prošlogodišnja predstavnica Konstrakta koja je bila jedna od najvećih podrški našem predstavniku Luki. Ona je istakla da joj je bilo bitno da Luka prođe u finale, ali da je iznenađena rezultatima.

Mene su iznenadili rezultati. Ono što je super je da je Luka ušao u finale. To je i meni bio cilj prošle godine samo da se uđe u finale, pa ćemo posle lako. Možda ćemo u nekim trenucima mislili i da ćemo i više da se kotiramo sudeći po tome kako je publika reagovala na Lukinu pesmu i kako je bio podržavan u toj Evrovizijskoj zajednici. Mada sve u svemu mislim da smo se dobro predstavili i Luka je imao jako lepe intervjue koje je uradio u međuvremenu. Ja sam zadovoljna, iako sam očekivala da će na kraju biti drugačiji raspored poena – rekla je Konstrakta za Kurir Tv.

Umetnica je podelila i svoj stav povodom nekadašnjih pobednika Evrovizije, te smatra da nema potrebe da im se ponovo pruži prilika da predstavljaju svoju zemlju.

– Postoji taj nesklad kako je publika glasala i onoga kako je žiri glasao. Finac je recimo bio miljenik publike i odneo je više poena, međutim, žiri je prepoznao Lorininu pesmu kao nešto što zavređuje pažnje. Ja lično nisam ljubitelj toga da se neko ko je već pobedio na Evroviziji tamo ponovo pojavi, budući da postoji ta pristrasnost publike u startu. To naravno dovodi do toga da to takmičenje više nije toliko fer.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz