Pretraži

TO ŠTO TI MOŽEŠ NIKO NE MOŽE: Pevačica se povukla sa scene pre skoro 15 godina, a fanovi je sada mole da se vrati (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/themajamarkovic

Prva pevačica grupe Luna i jedan od najboljih vokala na našim prostorima Maja Marković je već dugi niz godina odsutna sa muzičke scene.

——————– Sponsored ——————–


Maja se 2006. godine, odlučila za život daleko od medija i svega što nosi šou-biznis, te je započela svoju bajku koju i dan danas živi, a nedavno je o svom odsustvu rešila da progovori za IDJTV. Njen interju je privukao mnogo pažnje, njeni brojni fanovi je u komentarima mole da se vrati na scenu, a ovo su samo neki od njih.

"Ti si obeležila neke naše najlepše godine i odrastanje! Drago mi je da sad kao odrasla vidim koliko si zapravo divna i prizemna osoba i što si bila deo tih 90tih i meni bar – srećnijih vremena. Šta god odlučiš, vratila se sceni ili ne, srećno ti bilo dušo draga!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Life is gold 🏆 #majamarkovic #goldenhour #majagoesaroundtheworld

A post shared by MAJA MARKOVIĆ️️️️ Ⓜ️ (@themajamarkovic) on Sep 23, 2019 at 3:20am PDT


"Ima i nas koji te nikad nismo zaboravili i godinama se pitali gde si!? Čekamo da se vratiš Majo!"

"Najbolji, pravi pop izvođač! Moj muzički uzor. To što ti mozes da otpevaš niko ne može. Vrati se na scenu da pokidaš!"

"Bravo! I nisi se srozala s nekvalitetom, kakav te ne bi zaobišao da si nastavila. Većina je potonula. A tvoji hitovi ce vremenom dobiti jos veću vrednost nego što imaju vec, upravo zato što su neokaljano blago."

Gde je bila sve ove godine, kako danas izgleda, čime se bavi, kako je izgledao period u grupi Luna i zašto je došlo do razlaza Maja po prvi put nakon više od deset godina otkriva za IDJTV

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz