Pretraži

,,TO MI JE ZNAČILO KAO NEKOME KUĆA“: Evo šta je Sha radio kako bi zaradio prve pare

Showbiz
0
sha

Sha je danas jedan od najpopularnijih repera na našoj sceni, a mnogi ne znaju da je on prvi novac zaradio na poslu koju nema veze sa muzikom i onime čime se on danas bavi. Reper je jednom prilikom ispričao da je radio na trafici i kao moler, pre nego što je shvatio ja muzika njegov poziv. 

  • Prvi posao mi je bio u trafici, iako to nikad do sad nisam pričao (smeh). Tu sam zaradio neke parice, nisu bile Bog zna koliko velike, ali su značile svakako. Nisam se dugo zadržao na tom poslu, pa sam se oprobao u moleraju koji smo brat i ja radili sa ćaletom, tu sam zaradio, da kažem, u to vreme malo veće parice sa kojima sam sebi kupio prvi mobilni, a imao sam 18 godina, to je za mene u tom trenutku značilo kao nekome kuća – otkrio je Sha svojevremeno, kako prenose domaći mediji i dodao:

– A kad sam počeo da se bavim muzikom, to je bilo u nekom mestu u Srbiji, još sa grupim Sha-Ila, ne mogu da se setim mesta. U početku nas nisu nešto puno plaćali, pa je lova bila dovoljna da se kupi neka stvarčica, patike, a već nakon prvog hita "To mi radi" se priča promenila nabolje. 

Tagovi

SHA

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz