Pretraži

„TO ME JE RASPLAKALO!“: Britni Spirs iskreno o višku kilograma i neprijatnom iskustvu sa trenerom

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/britneyspears

Poznata pevačica dugi niz godina je bila pod kontrolom svog oca. Njena imovina, novac, odluke o nastupima, društvene mreže, sve je bilo pod njegovom kontrolom. Britni je svog oca tužila i delimično uspela da, na radost fanova, ponovo upravlja svojim životom. 



Od tada je vrlo aktivna na društvenoj mreži Instagram gde često priča o svojim problemima i brigama, ali nas i raznim fotografijama vraća u prošlost kada je bila na vrhuncu karijere.

Britni je sada odlučila da podeli snimak sebe kako igra, a u opisu je ispričala neprijatno iskustvo koje je imala sa paparacima, ali i sa ličnim trenerom kojeg je želela da zaposli.

Pre dva meseca želela sam da zaposlim trenera i prva stvar koju mi je rekla, ne lažem vas, uštinula me je za stomak i noge i rekla kako moram da povratim telo koje sam imala u mladosti. Zašto je to uradila? To me je rasplakalo. Naravno da je nisam zaposlila, a počela sam sama da treniram – napisala je pevačica i dodala kako vežba tri puta nedeljno, iako to ne voli, ali sada joj se ne sviđa kako ispada na paparaco slikama i želi da ispravi sliku koju šalje o sebi u javnost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by River Red (@britneyspears)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz