Pretraži

TO JOJ POSEBNO SMETA: Luna otkrila šta najviše zamera Marku, pa se dotakla i odnosa sa Anabelom

Showbiz
0
Foto: IDJTV

Popularni par ovom prilikom otkrio je pojedine malo poznate detalje iz svog života, a između ostalog dotakli su se odnosa u porodici.



Na pitanje oko čega se Luna i Anabela najviše svađaju, blogerka je otvoreno progovorila o nesuglasicama koje je pre izvesnog vremena imala sa svojom majkom, a koje su ostavile daleko iza sebe. 

Kako kaže, sada su u odličnim odnosima i nada se da će tako i ostati. 

Mi se nismo baš dugo posvađale, poslednja svađa je bila u rijalitiju. Posle rijalitija smo bile zajedno u nekoj emisiji i tu smo se pokačile. Imale smo malo lošiji odnos dok nismo popričale i rekle jedna drugoj šta nam smeta i da je greh da majka i ćerka imaju takav odnos. Meni je jako krivo zbog toga, ali eto tako se desilo. Ali od tada se više nismo posvađale. Baš smo napravile odličan odnos, sve stvari koje su nam smetale smo promenile i zaista sada imamo nikad bolji odnos. Srećna sam zbog toga i nadam se da će tako i ostati! – iskreno je priznala Luna, koja je potom odgovorila na pitanje u kojim situacijama njen suprug može da zaplače:


– Uglavnom kad priča o njegovoj mami, što je i normalno. 

Popularni supružnici potom su dali odgovor na pitanje koja Markova osobina najviše nervira Lunu. 

– Kad odlepršam u neki svoj svet da bih smirio svoje misli. Naravno, inat i tvrdoglavost – rekao je Marko, a Luna je dodala:

– Ali više ta odsutnost, kad nemam dovoljno pažnje!


A šta su Marko i Luna još otkrili, kako su se snašli u Quiz-u i ko je pobedio pogledajte u videu:


 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz