Pretraži

,,TO JE ŽENA KOJA NE MOŽE VIŠE DA TRPI JAVNO PONIŽAVANJE“: Vuk Mob žestoko osudio reperovo ponašanje u rijalitiju (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/iamvukmob

Poznato je već da Sha i Tara imaju vrlo prisan odnos i kako se spekuliše da između njih postoji nešto više od prijateljstva, dok oni to javno još uvek nisu potvrdili.

Takođe, Ivana Aleksić na svom Instagram profilu uklonila je reperovo prezime, ali je skinula i burmu, pa su neki od komentara da je ona odlučila da stavi tačku na brak sa reperom, međutim dogovor između njih je da se Ivana ne golašava dok je Sha u rijalitiju što ona potpuno poštuje, pa nije potvrdila da li su ovi komenati istiniti.



Poznata učesnica rijalitija Mina Vrbaški vratila se ponovo na imanje, nakon što je nekoliko dana bila odsutna kako bi prisustvovala sahrani svoje bake, koja je nedavno preminula i tom prilikom otkrila reperu kako njegova supruga gleda na stvari, što je njega i te kako šokiralo.

Sha nije mogao da sakrije koliko su ga ove informacije pogodile, te je sve iznenadio kad se posle svega što se dešavalo između njega i Tare Simov pred milionskim auditorijumom zapitao: ''Kakva je to žena koja ne stoji iza svog muškarca?''.

Ova njegova izjava je mnoge ostavila u čudu, budući da reper uporno tvrdi da je sa Tarom imao samo ''prisnost', te da to nije razlog za njegov i Ivanin rastanak.

Ovim povodom oglasio se Nenadov kolega i bivši cimer iz rijalitija Vuk Mob.

Kaže lik: ''Kakva je to žena koja ne stoji iza svog muškarca?''. To je žena koja ne može više da trpi javno ponižavanje iz dana u dan, iz sata u sat. Tebra, ako je već varaš, varaj je da ne sazna, a ne na nacionalnoj televiziji –  poručio je Vuk, pa dodao:

– A opet, to nije ni prevara. Zaljubiti se u nekog je mnogo gore. Slomiš osobu koja te voli, a gleda te da se zaljublješ u nekog drugog, pakao – napisao je on na svom Instagram storiju.

Photo: Instagram/ iamvukmob

Photo: Instagram/ iamvukmob

 

Photo: Instagram/iamvukmob

Photo: Instagram/iamvukmob

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz