Pretraži

,,TO JE ZA MENE BOLNA TEMA“: Milica Todorović izgladila odnos sa sestrom nakon porodične drame

Showbiz
0
Photo: Instagram/milicatodorovicofficial

Milica Todorović nikada nije imala problem sa tim da u javnosti govori o onome što je dospelo u istu. Tako je pevačica i ovoga puta progovorila na temu da ju je zet prevario za novac, dok je sarađivao sa njom. 



Milica je otkrila da je izgladila odnos sa sestrom i da joj je taj period teško pao, kao i čitava situacija kroz koju je prošla. 

 Jesmo. Mediji su naduvali tu priču, mada moram da priznam da koliko ima neistine, toliko ima i istine u svemu što se pisalo. Za mene je to baš komplikovana i bolna tema, jer čovek ne očekuje da ga neko blizak izda u bilo kom smislu. Međutim, ja na to gledam iz drugog ugla. Naime, putevi su nam svima različiti, svako od nas ima već kreiran svoj, tako da je sasvim normalno da se ljudi kroz život sudbinski spajaju i razdvajaju – rekla je pevačica za domaće medije.

Podsetimo, pre par godina mediji su pisali da se Milica posvađala sa zetom, koji joj je bio menadžer i saradnik. Ona je navodno pokrenula tužbu protiv njega, jer je sumnjala da ju je opljačkao i uzeo više od 60.000 evra, koje je pevačica namenila za stan koji je htela da kupi. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz